ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Yüzme Kursları Çocuklara Keyifli Bir Tatil Yaşatacak

Tarih : 06 Temmuz 2020
Yüzme Kursları Çocuklara Keyifli Bir Tatil YaşatacakÜmraniye Belediyesi’nin her yıl yaz tatilinde çocuklar için okulların bahçesinde kurduğu yüzme havuzları bugün açıldı. Yaz boyunca çocuklara ücretsiz düzenlenen kurslarla hizmet verecek yüzme havuzlarından binlerce öğrenci yararlanacak.

 

Ümraniye Belediyesi’nin her yıl yaz tatilinde çocuklar için okulların bahçesinde kurduğu yüzme havuzları bugün açıldı. Yaz boyunca çocuklara ücretsiz düzenlenen kurslarla hizmet verecek yüzme havuzlarından binlerce öğrenci yararlanacak.

Çocukların sağlıklı büyümeleri ve spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını hedefleyen Ümraniye Belediyesi, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” sloganı ile çocuklar için okulların bahçelerinde yüzme havuzu kurarak ücretsiz kurslar düzenliyor. Bu yıl altıncısı düzenlenen ücretsiz yüzme kursları bugün başladı. Ümraniye’deki beş okulun bahçesine kurulan yüzme havuzlarına akın eden çocuklar, profesyonel yüzme hocaları eşliğinde hem yüzme öğrendi hem de sıcak havada tatil keyfi yaşadı.

Yaz boyunca devam edecek yüzme kurslarından kızlarda 6-12 yaş grubu, erkeklerde ise 6-14 yaş grubu çocuklar yararlanabilecek. Çocuklar, profesyonel yüzme hocaları eşliğinde, her türlü filtrasyon ekipmanlarının yer aldığı ve ph-klorlamanın düzenli olarak yapıldığı modern yüzme havuzlarında haftada iki gün yüzme kursu eğitimi alacak. Yüzme kurslarına başvuracak aileler, 2 adet fotoğraf ve 1 adet kimlikle havuzların bulunduğu okullara başvurularını yapacak.

Öte yandan çocukların eğitimi sırasında pandemi nedeniyle de her türlü tedbir alındı. Derslerden önce ateşi ölçülen öğrenciler, tüm temizlik kuralları uygulandıktan sonra sosyal mesafe gözetilerek derslere alınıyor.    

       
  PORTATİF HAVUZLAR / 2020
  OKUL ADI ADRES BİLGİ
  NABİ AVCI FEN LİSESİ  İstiklal Mah., Lokmanhekim Cd. No:19, Ümraniye/İstanbul Bir öğrenci haftada 2 gün yararlanabiliyor.                              Eğitimler Ücretsiz.                                        6-14 (Erkek), 6-12 (Kız) Yaş arası çocuklar faydalanabiliyor.                                          Kız ve erkeklerin seansları ayrı.                                                  1 seans için 10 öğrenci alınıyor.                                            Sosyal mesafe gözetilerek dersler yapılacak.                                    Öğrencilerin derslerden önce ateşi ölçülecek.                                      
  SELÇUK ECZA 50. YIL ORTAOKULU Yukarı Dudullu Mahallesi, Sanatkarlar Cd. No:31, Ümraniye/İstanbul
  TELETAŞ İLKOKULU Esenkent Mah., Kurtuluş Cd No:6, Ümraniye/İstanbul
  FATİH İLKOKULU Çakmak Mah., Varan Cd. No:4, Ümraniye/İstanbul KAYIT EVRAKLARI                        2 Adet Vesikalık Fotoğraf                                         Kimlik Fotokopisi           İkametgah                                          
  NURETTİN TOPÇU İLKOKULU Parseller Mah., Karadeniz Cd. No:88 D:88 Ümraniye/İstanbul
       

FOTO GALERİ