ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’ne Yoğun İlgi

Tarih : 05 Kasım 2019
 Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi'ne Yoğun İlgiÜmraniye’nin ilk, yarı olimpik yüzme havuzunu bünyesinde barındıran Necip Fazıl Mahallesi’ndeki Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, kısa bir süre önce açılmasına rağmen Ümraniyelilerden yoğun ilgi gördü.

Ümraniye’nin ilk, yarı olimpik yüzme havuzunu bünyesinde barındıran Necip Fazıl Mahallesi’ndeki Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, kısa bir süre önce açılmasına rağmen Ümraniyelilerden yoğun ilgi gördü.

Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, 2 bin 180 metrekarelik kapalı alanda, içerisinde barındırdığı fitness salonu, karate, jimnastik, tekvando, zumba, pilates, step, hamam, buhar odası, sauna, mescid ve yönetim odası ile Ümraniyelilere hizmet veriyor. Ayrıca Spor Merkezi’nin içerisinde 25 metre uzunluğa, 12 buçuk metre genişliğe ve 2 buçuk metre derinliğe sahip yarı olimpik kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Kısa süre önce açılmasına rağmen, çok sayıda sporseverin kayıt olduğu yarı olimpik kapalı yüzme havuzu sayesinde Ümraniyeliler artık yaz-kış yüzmenin tadını çıkartacak.

Günün stresini atmak ve kapalı havuzda yüzmek isteyen vatandaşlar, hafta içi her gün (Cuma hariç) 09.00-22.00 saatleri arasında havuzu kullanabilecek. Ayrıca yüzme havuzunda can güvenliği üst seviyede tutulacak ve cankurtaranlar da görev başında olacak.

FOTO GALERİ