Yılın İlk Çocuk Oyunlarına Büyük İlgi

Tarih : 07 Ocak 2020
Yılın İlk Çocuk Oyunlarına Büyük İlgiÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk oyunları yeni yılın ilk haftasında da büyük bir ilgiyle izlendi.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü etkinlikleri yalnızca yetişkinler tarafından değil, çocuklar tarafından da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hafta sonları farklı kültür merkezlerinde sahnelenen çocuk oyunları sayesinde salonlar dolup taşıyor.

Yılın ilk haftasında sahnelenen, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Sevgi Müzikali” adlı oyun, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde “Papağan Maris ve Gizemli Kutu” adlı oyun ve Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde ise “Küçük Prens” adlı oyun çocuklara mutlu ve keyifli bir hafta sonu yaşattı.

Ocak ayında sahnelenecek olan diğer oyunlar ise şöyle:

“Kahraman Kedi” 11 Ocak Cumartesi Saat: 12:00 Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi

“Alaaddin’in Sihirsiz Lambası” 12 Ocak Pazar Saat: 12:00 Mehmet Akif Kültür Merkezi

“Sakar Zeze” 12 Ocak Pazar Saat: 12:00 Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi

“İbiş Okulda” 18 Ocak Cumartesi Saat: 12:00 Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi

“Karıncalar Koca File Karşı” 19 Ocak Pazar Saat: 12:00 Mehmet Akif Kültür Merkezi

“Mükemmel Çocuklar” 19 Ocak Pazar Saat: 12:00 Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi