ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

YENİ DOĞAN BEBEKLERE “HOŞ GELDİN” ZİYARETİ

Tarih : 16 Haziran 2021
YENİ DOĞAN BEBEKLERE “HOŞ GELDİN” ZİYARETİÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak oldu.

Bebekler; dünyaya gözlerini ilk açtığı andan itibaren tüm yaşamımızı değiştirir ve içimizi tarifi imkansız bir sevinçle doldurur. Aileler ise bu mutluluğu tüm sevdikleriyle paylaşmak İster. Ümraniye Belediyesi de, ilçede yaşayan her Ümraniyeli’yle yakın temasta olduğu için onların sevincini hanelerinde paylaşıyor.

Bu kapsamda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı personelin gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında ailelere, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın selamları ve hayırlı olsun dileklerinin yer aldığı mektup iletilerek, bir de bebek seti hediye ediliyor. Bugüne kadar ekipler tarafından Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında 12 bin aile ziyaret edildi. Zaman zaman bu ziyaretlere Başkan İsmet Yıldırım da eşlik ediyor.

Başkan İsmet Yıldırım: “İnşallah yavrularımızın sağlıklı ve huzurlu bir ömürleri olur”

Esra-Enes Yılmaz ve Esma-Nurullah Osmanoğlu ailelerini bu özel ve mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Yıldırım, “Bir bebek mutluluğunu gülümseyerek anlatır. Biz de yeni doğan yavrularımızı ziyaretlerimizle güldürmek istiyoruz. Ve ailelerini mutlu etmek istiyoruz. İnşallah, sağlıklı ve huzurlu bir ömürleri olur” şeklinde konuştu.

Esra-Enes Yılmaz ve Esma-Nurullah Osmanoğlu aileleri yaşadıkları heyecanı belirterek, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp bebeğimizi görmeye gelen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz” dedi.

FOTO GALERİ