ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

YAZ SPOR OKULLARI’NDA EĞİTİM SONA ERDİ

Tarih : 02 Eylül 2021
YAZ SPOR OKULLARI'NDA EĞİTİM SONA ERDİÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’ndaki eğitimler sona erdi. Büyük ilgi gören kurslar için düzenlenen kapanış törenine Başkan İsmet Yıldırım da katıldı.

Ümraniye Belediyesi sportif etkinlikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Başkan İsmet Yıldırım göreve geldiği Nisan 2019’dan bu yana, spor alanında önemli yatırımların altına imza attı. İlçede, başta çocuk ve gençler olmak üzere her yaştan vatandaşı spor yapmaya özendiren Ümraniye Belediyesi, birçok etkinlik yaptı. Ümraniye Belediyesi tarafından uzun yıllardır düzenlenen ve alanında marka haline gelen Yaz Spor Okulları bu yıl 2.250 öğrenci ağırladı. 7 ila 14 yaş arasındaki öğrenciler; basketbol, voleybol, futbol, jimnastik, karate, tekvando, masa tenisi, badminton, geleneksel okçuluk ve yüzme branşlarında eğitim gördü.

Yaz Spor Okulları’nın sona ermesi sebebiyle Dudullu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda bir tören düzenlendi. Program spor okullarında eğitim gören öğrencilerin eğitim aldıkları branşlarla ilgili yaptıkları gösteriyle başladı. Ardından protokol konuşmalarına geçildi.

“Kendinizde yeni yetenekler keşfedip, unutulmaz anılar eşliğinde, yeni dostluklar kazandınız”

Başkan İsmet Yıldırım programda yaptığı konuşmada, “2021 yılı Yaz Spor Okulu programımız kapsamında basketboldan futbola, yüzmeden jimnastiğe, toplamda 10 branşta 2.250 öğrencimizi ağırladık. Birlikte öğrendik, eğlendik ve unutulmaz anılar biriktirdik. Yüzme bilmeyen kalmasın diyerek mahallelerimizde kurduğumuz portarif yüzme havuzlarımızda 650 yavrumuzun yüzme eğitimlerini başarıyla tamamlamalarını sağladık. Her branşta, alanında uzman hocalarımızın gayretleriyle yavrularımıza bu yaz tatilini dolu dolu yaşattık” dedi. Çocuk ve gençlerin, Yaz Spor Okulları’nda keyifli bir tatil dönemi geçirdiklerini belirten Başkan Yıldırım, “Kendinizde yeni yetenekler keşfedip, unutulmaz anılar eşliğinde, yeni dostluklar kazandınız. Yaz tatili bitiyor ama şimdi yeni bir eğitim dönemi başlıyor. Önümüzdeki hafta, aylar sonra okullarınıza kavuşacaksınız. Bu yeni dönemde, her birinizden başarılı karneler bekliyor olacağım inşallah. Yeni eğitim-öğretim döneminde sizlere sağlık ve başarı dolu bir dönem diliyorum” diyerek konuşmasına son verdi.

Kapanış töreni, Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören öğrencilere katılım belgesi verilmesiyle son buldu.

FOTO GALERİ