ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ünlü Yazar Hayati İnanç’ın Konferansına Yoğun İlgi

Tarih : 25 Kasım 2019
Ünlü Yazar Hayati İnanç'ın Konferansına Yoğun İlgiTelevizyon Programcısı ve Yazar Hayati İnanç’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa her yaştan Ümraniyeli yoğun ilgi gösterdi. Salonu dolduran coşkulu kalabalık, Hayati İnanç’ı büyük bir dikkatle dinledi.

Televizyon Programcısı ve Yazar Hayati İnanç’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa  her yaştan Ümraniyeli yoğun ilgi gösterdi. Salonu dolduran coşkulu kalabalık, Hayati İnanç’ı büyük bir dikkatle dinledi.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Ayın Gündemi” adlı programlar devam ediyor. Bu programlar kapsamında ünlü TV Programcısı ve Yazar Hayati İnanç Ümraniyelilerle bir araya geldi. İnanç, Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda “Can Veren Pervaneler” adlı bir konferans verdi. Konferansa adeta akın eden vatandaşların bir kısmı salonda oluşan izdihamdan dolayı konferansı sahnede oturarak, bir kısmı da ayakta büyük bir dikkatle takip etti. Katılımcılara insan ve yaşam hikâyeleri anlatan Hayati İnanç, doyumsuz anlatımı ile izleyicilerden büyük alkış aldı.

FOTO GALERİ