ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’ye Yeni Okullar Geliyor

Tarih : 11 Mart 2020
 Ümraniye'ye Yeni Okullar GeliyorÜmraniye’deki okul ihtiyacına önemli katkıda bulunacak yeni okullar geliyor. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Huzur Mahallesi ve Yukarı Dudullu Mahallesi’nde inşaatı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Ümraniye’deki okul ihtiyacına önemli katkıda bulunacak yeni okullar geliyor. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Huzur Mahallesi ve Yukarı Dudullu Mahallesi’nde inşaatı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Ümraniye inşaat çalışmaları süren yeni okullarına kavuşmak için gün sayıyor. Ümraniye Belediyesi’nin desteği ile hayırseverler tarafından yaptırılan okulların inşaatlarını ziyaret eden Başkan İsmet Yıldırım, çalışmaların durumu ile ilgili bilgi aldı.

Huzur Mahallesi’nde yapımı süren Can Gür İlkokulu, 5 bin 214 metre kare alan üzerinde yükselirken, tamamlandığında 26 derslik ile 5 ana okulu dersliğinden oluşan sınıflarla öğrencilere hizmet verecek. Yukarı Dudullu Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Halime Emin Emanet İlkokulu ise 3 bin 330 metrekarelik alanda 18 derslik ile eğitime katkıda bulunacak. Ayrıca bu okullarda laboratuvarından çok amaçlı salonlara, konferans salonundan, kütüphane ve spor salonlarına kadar öğrencilerin daha iyi eğitim almalarına destek olacak bir çok etkinlik alanı yer alacak.

FOTO GALERİ