ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’nin Yağmur Suyu Altyapısı Yenilenmeye Devam Ediyor

Tarih : 28 Haziran 2019
 Ümraniye'nin Yağmur Suyu Altyapısı Yenilenmeye Devam EdiyorÜmraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, iklimde görülen değişiklikler ve yağışların artması sebebiyle ilçede oluşabilecek herhangi bir sorunu önlemek için kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Bu bağlamda Ümraniye’de 12 mahallede yağmur suyu altyapısı yenileme çalışmaları devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, iklimde görülen değişiklikler ve yağışların artması sebebiyle ilçede oluşabilecek herhangi bir sorunu önlemek için kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Bu bağlamda Ümraniye’de 12 mahallede yağmur suyu altyapısı yenileme çalışmaları devam ediyor.

Gün geçtikçe gelişen ve nüfusu artan Ümraniye, birçok alanda yenilenmeye ihtiyaç duyuyor. Ümraniyelilerin huzuru için çalışan Ümraniye Belediyesi; bu gelişime ayak uyduracak çözüm odaklı projelerle dikkat çekiyor. Ümraniye Belediyesi, ilçenin yağmur suyu altyapısını yenilerken lokal projeler değil, bölgesel çözümler sağlıyor. Bu bağlamda Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Armağanevler, Adem Yavuz, Namık Kemal, İstiklal, Esenşehir, Kazım Karabekir, Tantavi, Hekimbaşı, Mehmet Akif, Yukarı Dudullu, Site ve Esenkent mahallelerinde yağmur suyu altyapı çalışmalarına devam ediliyor.

FOTO GALERİ