ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’NİN SAĞLIK ALANINDAKİ YATIRIMI DEVAM EDİYOR

Tarih : 17 Haziran 2021
 ÜMRANİYE'NİN SAĞLIK ALANINDAKİ YATIRIMI DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi, birçok prestijli projeyi ve hizmeti hayata geçirmeye devam ediyor. Her mahalleye yapılan Aile Sağlığı Merkezleri sayesinde Ümraniyeliler, birinci derece sağlık hizmetine daha kolay ulaşabiliyor.

Ümraniye; yalnızca İstanbul’un değil, Türkiye’nin de hızla gelişen ve değişen ilçelerinin başında geliyor. Başkan İsmet Yıldırım ve ekibi, göreve geldikleri günden bu yana ilçeye değer katan ve Ümraniyelilerin hayatlarını kolaylaştıran birçok önemli projeyi hayata geçirmeye devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi bu güne kadar Halk Sağlığı Merkezi (HASAM), Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), Ümraniye Kızılay Şubesi ve her mahalleye Aile Sağlığı Merkezi gibi sağlık alanında birçok tesis inşa edip vatandaşların hizmetine açtı. Pandemi süreciyle birlikte sağlık hizmetlerinin değeri bir kez daha anlaşılmış oldu. Ümraniye Belediyesi de hizmet halkasına bir yenisini daha ekleyerek, Ihlamurkuyu Mahallesi’nde yeni bir Aile Sağlığı Merkezi’nin inşasına başladı. Modern ve işlevsel mimarisiyle dikkat çeken yeni Aile Sağlığı Merkezi’nde 5 muayene odası, arşiv, gebe izlem, aşı bebek izlem, acil müdahale ve laboratuvar yer alıyor.

FOTO GALERİ