ÜMRANİYELİLER İLK SAHURA KARAGÖZ VE HACİVAT’LA UYANDI

Tarih : 13 Nisan 2021
ÜMRANİYELİLER İLK SAHURA KARAGÖZ VE HACİVAT'LA UYANDIÜmraniye Belediyesi, ilk sahurda vatandaşlara bir sürpriz yaparak, Karagöz ve Hacivat ile uyandırdı. Davul çalıp maniler okuyan Karagöz ve Hacivat’a vatandaşların tepkisi oldukça güzel oldu.

Mübarek Ramazan-ı Şerif’in gelmesiyle birlikte Ümraniye Belediyesi, sahurda Ümraniyelilere bir sürpriz yaptı. Karagöz ve Hacivat, saat 03.00 sıralarında Ümraniye Çiftlik Sokak’ta vatandaşı davul ve maniler eşliğinde sahura çağırdı. Sahura kalkan vatandaşlardan bazıları ise pencere ve balkonlarından Hacivat ile Karagöz’ü izleyerek onlara el salladı. Karagöz ile Hacivat ilçe sakinlerine, “Herkese hayırlı sahurlar efendim. Bütün ailelerimize sevgiler, saygılar sunuyoruz. Karagöz ve Hacivat’ımızla hep beraberiz. Herkese sevgi, barış, huzur dolu, mutlu ve hayırlı ramazanlar” şeklinde seslendi.