Ümraniyeliler, Dervişan Musiki Topluluğu’nu Dinlediler

Tarih : 02 Haziran 2019
Ümraniyeliler, Dervişan Musiki Topluluğu'nu DinledilerÜmraniye Belediyesinin, Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlediği programlar devam ediyor. Etkinlikler 1 Haziran akşamı, Dervişan Musiki Topluluğu’nun tasavvufi dinletisiyle devam etti.

Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar; 1 Haziran Cumartesi akşamı Meddah isimli çocuk oyununu ve ardından Evliya Çelebi (Ölümsüzlük Suyu) animasyon filmini izlediler.

İftardan sonra ise; okunan mukabelenin ardından sahne alan Dervişan Musiki Topluluğu Ümraniyelilere maneviyat ve huzur dolu bir akşam yaşattı.