ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeli Yaşlılar Boğazda Moral Depoladı

Tarih : 17 Ekim 2019
Ümraniyeli Yaşlılar Boğazda Moral DepoladıÜmraniye’de ikamet eden yaşlı vatandaşlar, Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği boğaz turu ile moral depoladı. Tura katılan yaşlı vatandaşlar, çay ve simit eşliğinde boğazın keyfini çıkardı.

Ümraniye’de ikamet eden yaşlı vatandaşlar, Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği boğaz turu ile moral depoladı. Tura katılan yaşlı vatandaşlar, çay ve simit eşliğinde boğazın keyfini çıkardı.

Ümraniye Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Yaşlı Hizmetleri Birimi, sosyal etkinlik kapsamında evlerinde ziyaret edilen ve sosyal bakım ihtiyacı olan yaşlı vatandaşlara bu kez de boğaz turu düzenledi. Üsküdar sahilinden başlayan tura, Ümraniye’de yaşayan çok sayıda yaşlı vatandaş katıldı. Evlerinden tek tek alınarak Üsküdar sahiline getirilen ve buradan da gemiye bindirilen yaşlı vatandaşlar, çay ve simit eşliğinde boğaz turu yaptı. Yaşlılar bu tur sırasında tarihi sarayların, köşklerin, yalıların serüvenlerini büyük bir ilgiyle dinleyip yakından görme imkanı buldu. Mis gibi boğaz havası alan yaşlılar, bu hizmeti kendilerine sunan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Yaşlıları bir nebze olsun gündelik hayatın monotonluğundan uzaklaştırmayı amaçlayan turun ardından, yaşlı vatandaşlar, tekrar servis araçları ile evlerine bırakıldı.

FOTO GALERİ