Ümraniyeli Veliler Geri Dönüşüm Konusunda Bilinçlendirildi

Tarih : 26 Nisan 2019
Ümraniyeli Veliler Geri Dönüşüm Konusunda BilinçlendirildiÜmraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, sadece ilçedeki çocuklara değil velilere de eğitimler veriyor. Bu kapsamda TOKİ Madenler Mevlana İlkokulu öğrencilerinin velilerine yönelik sıfır atık, geri dönüşüm ve israf konusunda eğitim verildi.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri bu kez, TOKİ Madenler Mevlana İlkokulu öğrencilerinin velilerine sıfır atık, geri dönüşüm ve israf konuları üzerine eğitim verdi.