ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeli Şampiyondan Başkan İsmet Yıldırım'a Teşekkür Ziyareti

Tarih : 12 Temmuz 2019
Ümraniyeli Şampiyondan Başkan İsmet Yıldırım'a Teşekkür ZiyaretiTürkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Şampiyonası’nda Ümraniye Belediyesinin destekleriyle Türkiye Şampiyonu olan Cengizhan ve dereceye giren kick boksörler, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Şampiyonası’nda Ümraniye Belediyesinin destekleriyle Türkiye Şampiyonu olan Cengizhan ve dereceye giren kick boksörler, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Dudullu Kick Box Akademi Spor Antrenörü Erhan Ölüç, Türkiye Şampiyonu Cengizhan ve yarışmalarda dereceye giren diğer kick boksörler; spora, sporcuya her zaman desteklerini sürdüren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkürlerini sundu. Başkan Yıldırım ise Ümraniyeli sporcuların şampiyonluğu ve başarılarıyla gururlandığını ifade ederek, Türk Millî takımına gitmeye hak kazanarak Macaristan’da gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan kick boksörlere başarılar diledi.

Ziyarette Başkan Yıldırım’a, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Ethem Koyuncu da eşlik etti.