ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeli Miniklerin Botanik Keşfi

Tarih : 21 Haziran 2019
Ümraniyeli Miniklerin Botanik KeşfiÜmraniye’de bulunan anaokulu öğrencileri; Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin verdiği, geri dönüşüm kutuları eğitiminin ardından Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ni keşfe çıktılar.

Ümraniye’de bulunan anaokulu öğrencileri; Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin verdiği, geri dönüşüm kutuları eğitiminin ardından Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ni keşfe çıktılar.

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki öğrencilere geri dönüşüm eğitimi vermeye devam ediyor. Bu kapsamda anaokulu öğrencilerine; Ümraniye Çiğdem Evi’nde geri dönüşümün önemini anlatan animasyon filmi izletildi. Ardından botanik bahçeyi gezen çocuklar oyun parkında gönüllerince eğlendiler.

Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak, doğaya saygılı, çevreci ve bilinçli bir nesil yetiştirmek amacıyla; Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler; ilçedeki gençlere ve çocuklara belirli aralıklarla eğitim vermeye devam ediyor.

 

FOTO GALERİ