Ümraniyeli Küçük Sanatseverlerin Tiyatro Keyfi

Tarih : 20 Ocak 2020
Ümraniyeli Küçük Sanatseverlerin Tiyatro KeyfiÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk tiyatroları, Ümraniyeli çocuklara keyifli bir hafta sonu yaşattı.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü yediden yetmişe her yaşa ve kesime hitap eden etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ekim ayından bu yana her hafta sonu sahnelenen çocuk tiyatroları büyük bir ilgiyle izleniyor.

Bu hafta da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “İbiş Okulda” adlı müzikli kukla gösterisi, Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde “Karıncalar Koca File Karşı” adlı oyun ve Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde “Mükemmel Çocuklar” adlı oyun sahnelendi.

Çocuklar, oyunları izleyerek keyifli bir hafta sonu geçirdi.