ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeli Kick Bokscular’dan 3 Altın Kemer

Tarih : 11 Eylül 2019
Ümraniyeli Kick Bokscular'dan 3 Altın Kemer30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları etkinliği çerçevesinde Giresun ve İstanbul’da gerçekleştirilen, İller arası Kick Box müsabakalarında Ümraniyeli Kick Bokscular, Ümraniye Belediyesinin destekleriyle şampiyon olarak 3 altın kemerin sahibi oldular.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları etkinliği çerçevesinde Giresun ve İstanbul’da gerçekleştirilen, İller arası Kick Box müsabakalarında Ümraniyeli Kick Bokscular, Ümraniye Belediyesinin destekleriyle şampiyon olarak 3 altın kemerin sahibi oldular.

Geçtiğimiz günlerde Kick Bokscu Cengizhan’ın Avrupa Şampiyonluğuyla gururlanan Ümraniye Belediyesi bu kez ise Ümraniyeli sporcuların şampiyonlukları ve başarılarıyla gururlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları etkinliği çerçevesinde Giresun ve İstanbul’da gerçekleştirilen müsabakalarda Ümraniye Belediyesinin destekleriyle Dudullu Kick Box Akademi Spor Kulübü sporcuları yarışmalarda şampiyonluğu göğüsleyerek 3 altın kemerin sahibi oldular.

Müsabakalarda üç altın kemer alan kulüp sporcuları Burak Dündar, İsmail Tan ve Pakize Nur Akkuş,  başta Ümraniye Belediyesi olmak üzere başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.