ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeli Kick Boks Sporcusu Türkiye Şampiyonu Oldu

Tarih : 11 Temmuz 2019
Ümraniyeli Kick Boks Sporcusu Türkiye Şampiyonu OlduSpora, sporcuya her zaman desteklerini sürdüren Ümraniye Belediyesi bu kez ise Ümraniyeli boksörlerin şampiyonluğu ve başarılarıyla gururlandı. Bu kapsamda Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Şampiyonası’nda Cengizhan Kuru, Gençler 75 Kg Full Contact Türkiye Şampiyonu oldu.

Spora, sporcuya her zaman desteklerini sürdüren Ümraniye Belediyesi bu kez ise Ümraniyeli boksörlerin şampiyonluğu ve başarılarıyla gururlandı. Bu kapsamda Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Şampiyonası’nda Cengizhan Kuru, Gençler 75 Kg Full Contact Türkiye Şampiyonu oldu.

Sosyal Belediyecilik ilkelerini en iyi uygulayan ilçelerden biri olan Ümraniye Belediyesi tüm hizmetler de olduğu gibi spor hizmetinde de yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyor. 1-7 Temmuz tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleşen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Şampiyonası’nda Ümraniye Belediyesinin destekleriyle Dudullu Kick Box Akademi Spor Kulübü sporcusu Cengizhan Kuru Şampiyonluğu göğüsledi. Ayrıca Şampiyona da İsmail Tan, Gençler 51 Kg Low Kick Türkiye 2.si olurken, Eren Dereyurt Gençler 67 Kg Full Contact Türkiye 3.sü oldu. Öte yandan yine kulüp sporcularından Hüseyin Can Polat ve Cengizhan Kuru Türk Millî takımına gitmeye hak kazanarak Macaristan’da gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecekler.