ÜMRANİYELİ KADINLAR SABAH SPORU YAPIYOR

Tarih : 09 Mart 2021
ÜMRANİYELİ KADINLAR SABAH SPORU YAPIYORÜmraniyeli kadınlar Topağacı Mahallesi’nde bulunan Beytullah Eroğlu Yüzme Havuzu’nun bahçesinde pazartesi, çarşamba ve cuma günleri sabah sporu yaparak, sağlıklı yaşama kapı aralıyor.

Ümraniye Belediyesi sportif çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Spor aracılığıyla ilçe sakinlerinin sağlıklı yaşamalarını hedefleyen Ümraniye Belediyesi, bir süre önce hizmete açtığı Beytullah Eroğlu Yüzme Havuzu’nun bahçesinde kadınlara sabah sporu yaptırıyor.

Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri sabah 09.00’da uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen sabah sporu etkinliğinde; ısınma hareketleri, açma, germe hareketleri gibi çeşitli egzersizler yapılıyor. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen sabah sporlarından herhangi bir ücret alınmıyor.