ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeli Gençler Vatan Nöbetine Uğurlandı

Tarih : 19 Temmuz 2019
Ümraniyeli Gençler Vatan Nöbetine UğurlandıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, askere gidecek Ümraniyeli gençler için Alemdağ Caddesi’nde uğurlama töreni düzenledi. Şanlı göreve gidecek olan askerler, aileleriyle birlikte duygu dolu bir akşam geçirdi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, askere gidecek Ümraniyeli gençler için Alemdağ Caddesi’nde uğurlama töreni düzenledi. Şanlı göreve gidecek olan askerler, aileleriyle birlikte duygu dolu bir akşam geçirdi.

Vatani görevini yerine getirmek için hazırlanan gençlere, Ümraniye Belediyesi tarafından asker uğurlama programı düzenlendi. Programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar, asker hazırlığında olan gençler, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ümraniye Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisiyle başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan İsmet Yıldırım, “Askere giden tüm kardeşlerimizi kutluyorum. Dünyanın hiçbir ülkesinde böylesine bir göreve eğlenerek, kına yakılarak ve bu mutluluğu tüm dostlarıyla paylaşarak uğurlama yapıldığını sanmıyorum” dedi. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, askerliğin öneminden bahsederek, “Bundan 3 yıl evvel FETÖ terör örgütünün darbe girişimi oldu. Ülkemizde darbe yapıp bölmek isteyenlere karşı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, millet meclisimiz, siz değerli halkımız ve askerlerimiz ile birlik beraberliğimizi koruduk. Askerlik kutsal bir emanettir. Türk milletimiz; bayrağına, devletine, milletine en çok sahip çıkan millettir. Şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Askere gidecek olan gençlere, aileleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşatan Başkan Yıldırım konuşmasının ardından askerlere yaşmaklarını takarak hediyeler verdi. Başkan Yıldırım ayrıca ulusal kanallar ve ajanslara röportaj verdi.

Program İlahiyatçı ve program sunucusu Ömer Döngeloğlu’nun duası ile devam etti. Ümraniyeli gençlerden oluşan “Sokağın Sesi” isimli amatör müzik grubunun sahne almasının ardından program sona erdi.

FOTO GALERİ