ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR TİYATRODA KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ

Tarih : 15 Mart 2021
ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR TİYATRODA KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİÜmraniyeli çocuklar, Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro oyunlarında mutlu bir hafta sonu geçirdi.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri her yaştan izleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor. Cumartesi günü iki farklı kültür merkezinde sahnelenen oyunlar, salonu dolduran minik sanatseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Çocuklar tiyatro gösterileri ile haftanın yorgunluğunu atarak yeni hafta için moral depoladı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Tutumlu ile Tutumsuz” adlı oyun, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde ise “İbiş Okulda” adlı kukla gösterisi sahnelendi. Oyunlar, pandemi kurallarına uygun şekilde sahnelendi.