Ümraniyeli Çocuklar Tiyatro Salonlarını Doldurdu

Tarih : 24 Şubat 2020
 Ümraniyeli Çocuklar Tiyatro Salonlarını DoldurduÜmraniyeli çocuklar, Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro oyunlarında mutlu bir hafta sonu geçirdi.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri her yaştan izleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor. Hafta sonu üç farklı kültür merkezinde sahnelenen oyunlar, salonu dolduran minik sanatseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Çocuklar tiyatro gösterileri ile haftanın yorgunluğunu atarak yeni hafta için moral depoladı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Ali veli Maria” adlı oyun, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde “Canım Peygamberimi Öğreniyorum” adlı oyun ve Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde “Rüyalar Gerçek Olsa” adlı oyun sahnelendi.