Ümraniyeli Çocuklar Tiyatro İzleyerek Eğlendi

Tarih : 17 Şubat 2020
 Ümraniyeli Çocuklar Tiyatro İzleyerek EğlendiÜmraniyeli çocuklar, Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk tiyatrolarında keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri yetişkinlerin olduğu gibi çocukların da ilgisini çekiyor. Farklı kültür merkezlerinde hafta sonları sahnelenen oyunlar, çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Bu hafta sonunda Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Mikroplar” adlı oyun, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde “Sağlıklı Beslen Hasta Olma” adlı oyun ve Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde “Zaman Yolcusu” adlı oyun sahnelendi.