Ümraniyeli Çocuklar Çevre Konusunda Bilinçleniyor

Tarih : 12 Nisan 2019
Ümraniyeli Çocuklar Çevre Konusunda BilinçleniyorÜmraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri bugün de Madenler Özel Erse Anaokulları öğrencilerine çevre bilinci ve geri dönüşüm hakkında bilgi verdi.

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki okullarda geri dönüşüm eğitimi vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Madenler Özel Erse Anaokulları öğrencilerine; geri dönüşüm, sıfır atık, çevre kirliliğinin insan sağlığı üzerinde etkileri konuları anlatıldı.

Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekiplerce; çevreye karşı daha duyarlı bireylerin yetişmesi için belirli periyotlarla eğitimler verilmeye devam edecek.