ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeli Çocuklar, Aileleriyle Birlikte Şenlikte Eğlenmeye Devam Ediyor

Tarih : 26 Haziran 2019
 Ümraniyeli Çocuklar, Aileleriyle Birlikte Şenlikte Eğlenmeye Devam EdiyorÜmraniye Belediyesi; ilçedeki her yaştan vatandaşı Santral Etkinlik Alanı’nda, bu yazın en güzel şenliğinde bir araya getiriyor. Çocukların doyasıya eğlendiği ve ailelerin de unutulmadığı şenlik 30 Haziran Pazar gününe kadar eğlenmek isteyenleri bekliyor.

Ümraniye Belediyesi; ilçedeki  her yaştan vatandaşı Santral Etkinlik Alanı’nda, bu yazın en güzel şenliğinde bir araya getiriyor. Çocukların doyasıya eğlendiği ve ailelerin de unutulmadığı şenlik 30 Haziran Pazar gününe kadar eğlenmek isteyenleri bekliyor.

Çocuklarla çocuk olmanın özlendiği bu zamanlarda Ümraniye Belediyesi, yine unutulmaz bir çalışmaya imzasını attı. Tüm çocukların ve ailelerin doyasıya eğleneceği her yaşa hitap eden birbirinden farklı etkinlikler, yarışmalar, sürprizler ve daha fazlası Ümraniye Santral Etkinlik alanında Ümraniyelileri bekliyor. Yoğun katılımla başlayan ‘Çocuk ve Aile Şenliği’nde 16 gün boyunca çocuklar hazırlanan 40 etkinlik ile eğlencenin tadını çıkarıp, enerjilerini atabilecekler. Unutulmayan ebevynler ise; düzenlenen söyleşiler, yarışmalar ve ünlü şarkıcıların konserleriyle hoş vakit geçirecekler.
Çocukların gönüllerince eğlendiği oyun alanında; İnterakif Çocuk Oyunları, Çocuk Sineması, Action Team Rampa Show, Çocuk Tiyatrosu, Jonklör Gösterisi, Çocuk Oyunları Gençlik Söyleşisi, İllüzyon Show, Müzikal Gösteri, Geleneksel Çocuk Oyunları, Gençlik Konseri, Şişme Maskotlar, Süpriz Hediyeler, Hacivat Karagöz Gösterisi, Bubble Show, Cambaz Gösterisi, Aileler Yarışıyor ve Vantrolog Kukla Gösterisi yer alıyor.

Çocukların aileleri ile ücretsiz olarak eğleneceği ve ikramlıkları tadabileceği ‘Çocuk ve Aile Şenliği’, 30 Haziran Pazar gününe kadar, her akşam saat 18.30 – 21.00 arası sizleri bekliyor.

Çocukları ve ailelerini şenlik alanında yalnız bırakmayan Ümraniye Belediye Başkan İsmet Yıldırım; “Ümraniye’de 120 bin gencimiz var. Çocuklarımız karnelerini aldılar. Biz de bunca gencimize ve çocuğumuza aileleriyle ücretsiz bir eğlence fırsatı sunalım istedik. 16 gün boyunca her yaştan vatandaşımız 40 farklı etkinlik ile doyasıya eğlenecek. Tüm vatandaşlarımızı ‘Çocuk ve Aile Şenliği’ne davet ediyoruz” dedi.

FOTO GALERİ