ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeli Bilge Çocuklar Piknikte Doyasıya Eğlendi

Tarih : 26 Haziran 2019
 Ümraniyeli Bilge Çocuklar Piknikte Doyasıya EğlendiÇocuklar, her mevsim olduğu gibi yaz aylarında da Ümraniyeli olmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu bağlamda; Bilge Çocuk Yaz Okulu öğrencileri piknik yaparak doğayla iç içe olmanın tadını çıkarttılar. Piknikte yakar top, halat çekmece, ip atlama ve çuval yarışı gibi eskimeyen oyunları oynayan çocuklar gönüllerince bir gün geçirdiler.

Çocuklar, her mevsim olduğu gibi yaz aylarında da Ümraniyeli olmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu bağlamda; Bilge Çocuk Yaz Okulu öğrencileri piknik yaparak doğayla iç içe olmanın tadını çıkarttılar. Piknikte yakar top, halat çekmece, ip atlama ve çuval yarışı gibi eskimeyen oyunları oynayan çocuklar gönüllerince bir gün geçirdiler. 

Okullar; sadece eğitim için değil, öğrencilerin sosyalleşmesi için de gereklidir. Ümraniye Belediyesi’ne bağlı Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda, çocukların kendilerini ifade edebilmeleri için çeşitli etkinlikler ve geziler düzenleniyor. Çünkü çocuğun gerçek dünyaya hazırlanmasında, kişisel gelişimini tamamlamasında kaliteli zaman geçirmek, oyun oynamak oldukça önemlidir. Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda eğitim gören öğrenciler de bugün piknik yaparak, doğayla iç içe olmanın keyfini çıkarttılar.

Bu tür gezi ve etkinliklerle çocukların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan Ümraniye Belediyesi, geleceğe çok daha mutlu çocuklar yetiştirmeyi hedefliyor.

FOTO GALERİ