ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’DEKİ YOL BAKIM ÇALIŞMALARI VE ONARIMI DEVAM EDİYOR

Tarih : 05 Şubat 2021
ÜMRANİYE'DEKİ YOL BAKIM ÇALIŞMALARI VE ONARIMI DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi’nin mahalle bazlı başlatmış olduğu yol bakım ve kaldırım çalışmaları bu kez de Armağanevler Mahallesi’nde devam etti. Belediye ekipleri, mahallede belirlenen 88 noktada çalışmaları tamamladı.

Ümraniye Belediyesi’nin mahalle bazlı başlatmış olduğu yol bakım ve kaldırım çalışmaları bu kez de Armağanevler Mahallesi’nde devam etti. Belediye ekipleri, mahallede belirlenen 88 noktada çalışmaları tamamladı.

Ümraniye Belediyesi bir süre önce pilot bir uygulama yaparak mahalle bazlı yol bakım ve kaldırım çalışması başlatmıştı. Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ulaşım ve Altyapı ekipleri çalışmalarını bu hafta da Armağanevler Mahallesi’nde tamamladı. Mahallede 88 noktada tespit edilen yol ve kaldırım sorunları, ekipler tarafından tek tek çözülerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

Ümraniye Belediyesi ekipleri daha önce de benzeri bir çalışmayı Yamanevler Mahallesi, Elmalıkent Mahallesi ve Atakent Mahallesi’nde yapmıştı. Aynı çalışmalar ilerleyen zamanlarda Ümraniye’deki tüm mahallelerde gerçekleştirilecek.

FOTO GALERİ