ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’deki Parklarda Dört Aşamalı Temizlik

Tarih : 10 Temmuz 2020
Ümraniye'deki Parklarda Dört Aşamalı TemizlikÜmraniye Belediyesi, Ümraniye’de bulunan tüm parklarda dört aşamalı bir temizlik çalışması başlattı. Parklardaki oyun grupları ve duvarlara yapılan boyalar fırça ile silinirken, vatandaşların kullandığı tüm alanlar köpükle ve solüsyonla temizlendi.

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye’de bulunan tüm parklarda dört aşamalı bir temizlik çalışması başlattı. Parklardaki oyun grupları ve duvarlara yapılan boyalar fırça ile silinirken, vatandaşların kullandığı tüm alanlar köpükle ve solüsyonla temizlendi.

Ümraniye Belediyesi Ümraniye’deki 290 parkta dört aşamalı bir temizlik çalışması başlattı. Parkların içerisinde bulunan duvarlardaki boyalar ile çocukların oynadığı oyun gruplarındaki boyalar fırça ile tek tek temizlendi. Bu temizliğin ardından oyun grupları, banklar, ve spor aletleri köpük sıkıldıktan sonra su ile yıkandı. Son olarak vatandaşların kullandığı tüm alanlar özel bir solüsyonla dezenfekte edildi. Ümraniye’deki tüm parklar bu şekilde bir çalışma ile baştan sona temizlenecek.

Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Murat Şahin, “Ümraniye Belediyesi olarak Ümraniye’mizde bulunan 290 parkımızın temizliği ile alakalı başlatmış olduğumuz program ara vermeksizin devam ediyor. Yaklaşık 290 parkımızda temizlik işlemimize başlamış bulunmaktayız. Parklarımızda bulunan oyun gruplarımız, spor aletlerimiz, oturma grupları, çöp kovaları ve vatandaşların kullandığı bütün noktaların her biri dezenfekte edilmektedir” dedi.

Uygulamayı dört aşamada gerçekleştirdiklerini belirten Murat Şahin, “Öncelikle oyun grubu ve fitness aletleri ve oturma grupları üzerinde bulunan boyalar temizlenmektedir. Ardından köpükle yıkama işlemi yapılmaktadır. Son olarak da dezenfekte ilacı sıkılarak parkımızdan ayrılıyoruz. Halkımız için daha temiz, çocuklarımızın daha rahat bir şekilde oyun oynayacağı güvenli, gönül rahatlığı ile eğlenebileceği, vakit geçirebileceği ortamları Ümraniye Belediyesi olarak sağlamak için uğraş veriyoruz” şeklinde konuştu.

FOTO GALERİ