Ümraniye’deki Kur’an Kursları Dezenfekte Edildi

Tarih : 20 Mart 2020
Ümraniye'deki Kur'an Kursları Dezenfekte EdildiÜmraniye’de bulunan Kur’an kursları koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında Ümraniye Belediyesi tarafından dezenfekte edildi.

Vatandaşların sağlığını korumak için koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Ümraniye Belediyesi, ilçedeki Kur’an kurslarında dezenfekte çalışması yaptı. Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan on ekip, özel bir solüsyonla başta yatılı Kur’an kursları olmak üzere tüm kursları temizleyerek dezenfekte etti. Bu çalışmalar sırasında 35 Kur’an kursu ekipler tarafından başta sona temizlendi.