ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Zabıta Haftası Kutlandı

Tarih : 04 Eylül 2019
Ümraniye'de Zabıta Haftası KutlandıBaşkan İsmet Yıldırım; Zabıta Haftası dolayısıyla Millet Bahçesi’nde zabıta personelleriyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Başkan İsmet Yıldırım; Zabıta Haftası dolayısıyla Millet Bahçesi’nde zabıta personelleriyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi Millet Bahçesi’nde Zabıta Teşkilatı’nın 193. kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, belediye birim müdürleri ve zabıta personelleri katıldı.

Personellerin Zabıta Haftası’nı kutlayan Başkan İsmet Yıldırım programda bir konuşma gerçekleştirerek; "Sizler belediyenin halka yansıyan yüzlerisiniz. Vatandaşlarımızın bizden beklentileri var. Ümraniye Belediyesi olarak en temiz, en disiplinli ve trafiği en düzenli ilçe olmak için çalışmalıyız. ‘Daha iyi daha doğru nasıl hizmet veririz’ bunu düşünerek hareket etmeliyiz.”  diyerek zabıta personellerinin Zabıta Haftası’nı kutladı. Konuşmasının ardından zabıta personelleri Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a çiçek takdim ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

FOTO GALERİ