Ümraniye’de Tüm Sosyal Etkinliklere Ara Verildi

Tarih : 13 Mart 2020
Ümraniye'de Tüm Sosyal Etkinliklere Ara VerildiÜmraniye’de koronavirüs (Kovid-19) salgını tehlikesine karşı alınan tedbirler kapsamında belediye tarafından düzenlenen tüm sosyal etkinliklere Mart ayı sonuna kadar ara verildi.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen kültür-sanat, spor, kurs gibi etkinliklere Mart ayı sonuna kadar ara verildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Koronavirüsü ülkemizde de görüldüğünden tedbir almak amacıyla belediyemizin düzenlediği tüm kültür, sanat, spor vb kurs ve etkinliklere Mart ayı sonuna kadar ara verilmiştir” dedi.