ÜMRANİYE’DE TARİH SOHBETLERİ PROGRAMINA BÜYÜK İLGİ

Tarih : 25 Şubat 2021
ÜMRANİYE'DE TARİH SOHBETLERİ PROGRAMINA BÜYÜK İLGİÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen Tarih Sohbetleri programı büyük ilgiyle izlendi.

Ümraniye Belediyesi’nin şubat ayı kültür ve sanat etkinlikleri sanatseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bu kapsamda Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde Tarih Sohbetleri adlı bir program gerçekleştirildi. Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Okan Yeşilot programda, “Azebaycan Tarihi, Karabağ Meselesi ve Hocalı Katliamı” konularında bilgi verdi. Program, pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirildi.