ÜMRANİYE’DE SON İKİ YILDA 19.861 ADET AĞAÇ DİKİLDİ

Tarih : 06 Nisan 2021
ÜMRANİYE'DE SON İKİ YILDA 19.861 ADET AĞAÇ DİKİLDİÜmraniye Belediyesi tarafından 2021’in ilk çeyreğinde 1800 adet ağaç dikildi. Baharın gelmesi ile birlikte çiçek açan ağaçlar Ümraniye’ye ayrı bir güzellik kattı.

Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ağaçlandırma çalışmasında erguvan, ıhlamur, süs eriği, ligustrum, çınar, hatmi, sığla, süs kirazı, meşe ve meyve ağaçlarından oluşan 1800 ağaç 2021’in ilk çeyreğinde toprakla buluşturuldu.

Bahar ayının gelmesi ile birlikte yeşile bürünen ve çiçek açan ağaçlar, Ümraniye’nin cadde ve sokaklarına ayrı bir güzellik kattı. Kaldırımlarda yerini alan ve son iki yılda dikilen toplam 19.861 ağaç ile Ümraniyeliler yeşille bir arada olmanın keyfini yaşıyor. Ağaç dikim çalışmaları belirlenen periyotlarla devam edecek.