ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Şenlik Var

Tarih : 17 Haziran 2019
Ümraniye'de Şenlik VarÜmraniye Belediyesi; ilçedeki her yaştan vatandaşı Santral Etkinlik Alanı’nda, bu yazın en güzel şenliğinde bir araya getirdi. Çocuk ve Aile Şenliği’nde çocuklarla bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, TV kanallarına etkinlik ile alakalı röportaj verdi.

Ümraniye Belediyesi; ilçedeki  her yaştan vatandaşı  Santral Etkinlik Alanı’nda, bu yazın en güzel şenliğinde bir araya getirdi. Çocuk ve Aile Şenliği’nde çocuklarla bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, TV kanallarına etkinlik ile alakalı röportaj verdi. 

Santral Meydanı Etkinlik Alanı’nda başlayan ‘Çocuk ve Aile Şenliği’ yaklaşık iki hafta boyunca; birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikleriyle, her yaştan çocuğun beğenisine sunulacak. Çocuklarını eğlenmeleri için getiren ebeveynleri de unutmayan Ümraniye Belediyesi, söyleşi, yarışma ve konserlerle vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatacak.

Çocuk ve Aile Şenliği’nin bulunduğu Ümraniye Santral Etkinlik Alanı’nda; çocukların enerjilerini atabilmeleri için; puf gol, rodeo, langırt, korsan kaydırak, labirent kalesi, Alaaddin kaydırak, salto jummer trambolin, top havuzu, gladyatör, masal zıp zıp oyun grupları kuruldu. Ayrıca alanda; çocukların hem eğlenip hem becerilerini geliştirmeleri için kurulan tişört boyama, kum boyama, rüzgar gülü, dev jenga, fotoğraf atölyelerinin yanı sıra; şenlik alanını renklendirecek Karagöz Hacivat tiyatro oyunları, animasyon ve sinema gösterileri bulunuyor. Çeşitli ikramlıklar da her gün, gün boyunca şenlikte eğlenen çocukları bekliyor. Anne babalar ise; söyleşiler, yarışmalar ve ünlü şarkıcıların konserleriyle hoş vakit geçirecekler.

Etkinlik Alanı’nda Kanal D, Star TV, NTV, İHA, DHA, Akit TV, Habertürk, TVNet, Çay TV ve 24 TV muhabirleriyle röportaj yapan Başkan İsmet Yıldırım; “Ümraniye’de 120 bin gencimiz var. Çocuklarımız karnelerini aldılar. Biz de bunca gencimize, çocuğumuza aileleriyle ücretsiz bir eğlence fırsatı sunalım dedik. Ramazan ayında da bu alanda sahur vaktine kadar etkinliklerimiz olmuştu. 16 gün boyunca her yaştan vatandaşımız 40 farklı etkinlik ile bir arada olacak. Yusuf Güney konseri, ödüllü yarışmalar olacak. Her şey ücretsiz,  çocuklarımıza armağanımız olsun” dedi. 23 Haziran Seçimlerine de değinen Başkan İsmet Yıldırım “İnşallah önümüzdeki seçimlerde, Sayın Binali Yıldırım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman iki bayramı bir arada yaşarız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Çocukların aileleri ile ücretsiz olarak gönüllerince eğleneceği ‘Çocuk ve Aile Şenliği’, 30 Haziran Pazar gününe kadar, her akşam saat 18.30 – 21.00 arası sürecek.

FOTO GALERİ