ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Rumeli’den İnsan Hikâyeleri Anlatıldı

Tarih : 16 Ekim 2019
Ümraniye'de Rumeli'den İnsan Hikâyeleri AnlatıldıÜmraniye’de Rumeli’den insan hikayelerinin paylaşıldığı ‘Diyar-ı Memalik-i Osmaniye’ adlı bir konferans gerçekleştirildi. Bu konferansta Araştırmacı-Yazar Hasan Yıldırım Ağanoğlu, Rumeli Türklerinin hikâyesini paylaştı.

Ümraniye’de Rumeli’den insan hikayelerinin paylaşıldığı ‘Diyar-ı Memalik-i Osmaniye’ adlı bir konferans gerçekleştirildi. Bu konferansta Araştırmacı-Yazar Hasan Yıldırım Ağanoğlu, Rumeli Türklerinin hikâyesini paylaştı.

Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi birbirinden değerli programlara ev sahipliği yapmayı sürdürürken, kültür ve sanat merkezinde bu kez de Rumeli Türklerinin hikayelerinin paylaşıldığı bir konferans düzenlendi. Konferansta Araştırmacı-Yazar Hasan Yıldırım Ağanoğlu, Ümraniyelilere, Rumeli coğrafyasından insan hikâyeleri anlattı. Ağanoğlu, ‘Diyar-ı Memalik-i Osmaniye’ adlı konferansta, Makedonya’nın Ohri ve Struga şehrinde yaşayan Türklerin hikâyelerini fotoğraflar eşliğinde aktardı. Katılımcıların yoğun  ilgi gösterdiği program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

FOTO GALERİ