Ümraniye’de Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Tarih : 10 Mayıs 2019
Ümraniye'de Ramazan Etkinlikleri SürüyorÜmraniye Belediyesi’nin Santral Meydanı’nda düzenlediği etkinliklerle; Ramazan ayı ilk günkü heyecanıyla kutlanıyor.

Mübarek üç ayların sonu olan Ramazan ayının heyecanı, her gün Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlenen etkinliklerle yaşanıyor. Bu kapsamda 9 Mayıs Perşembe akşamı iftardan önce çocuklar; “İyi Çocuk” isimli tiyatro oyununu, ardından ise “Köstebekgiller2” animasyon filmini izleyerek eğlendiler.

Etkinlikler, iftardan sonra okunan mukabele ile devam etti. Kılınan teravih namazının ardından etkinlik çadırında Eğitimci, Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun sohbet programı gerçekleşti.