Ümraniye'de Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçiyor

Tarih : 13 Mayıs 2019
Ümraniye'de Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu GeçiyorÜmraniye Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayının manevi havasını düzenlediği Ramazan Etkinlikleri ile yaşatmaya devam ediyor.

İnsanların birbiriyle kaynaştığı, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun en üst düzeye çıktığı Ramazan’da, mübarek ayın manevi havası Ümraniye’de Ramazan Etkinlikleriyle hissedilmeye devam ediyor. Bu kapsamda 13 Mayıs Pazartesi akşamı iftardan önce “Unutkan Davulcu” tiyatro oyununu izleyen çocuklar, ardından “Doru” animasyon filmini seyrettiler.

İftardan sonra okunan mukabele ile devam eden program Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın’ın sohbetiyle sona erdi.