Ümraniye’de Ramazan Etkinlikleri Başladı

Tarih : 07 Mayıs 2019
Ümraniye'de Ramazan Etkinlikleri BaşladıRamazan ayının ilk gününde, Ümraniye Belediyesi Ramazan’ın atmosferine uygun hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerle Ümraniyelileri Santral Meydanı’nda buluşturdu.

Ramazan’ın bereketini teneffüs etmek isteyenlerin bir araya geldiği, Ramazan Etkinlik Alanı’nda her akşam birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda 6 Mayıs Pazartesi akşamı iftardan önce Kediler Sokağı Müzikali, tiyatro oyununu izleyen çocuklar; ardından Çanakkale Geçilmez animasyon filmini seyrettiler.

Etkinlikler, iftardan sonra okunan Mukâbele ile devam etti.  Kılınan teravih namazının ardından ise etkinlik çadırında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sohbet programı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.