ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Organ Bağışı Semineri Düzenlendi

Tarih : 14 Kasım 2019
Ümraniye'de Organ Bağışı Semineri DüzenlendiOrgan Bağışı Haftası nedeniyle Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Volkan Turunç ve Organ Bağışı Koordinatörü Hüseyin Yıldırımoğlu tarafından bir seminer düzenlendi.

Organ Bağışı Haftası nedeniyle Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Volkan Turunç ve Organ Bağışı Koordinatörü Hüseyin Yıldırımoğlu tarafından bir seminer düzenlendi.

Ülkemizde 3-9 Kasım tarihleri Organ Bağışı Haftası olarak kabul ediliyor. Her yıl bu tarihlerde organ bağışına dikkat çekip farkındalık oluşturmak için birçok etkinlik düzenleniyor. Konunun uzmanları kamuoyunu bilgilendirerek, organ ve doku bağışı konusunda vatandaşları teşvik ediyor.

Organ Bağışı Haftası kapsamında Ümraniye Belediyesi de bir program düzenledi. Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Volkan Turunç ve Organ Bağışı Koordinatörü Hüseyin Yıldırımoğlu, Ümraniyelilere organ ve doku bağışıyla ilgili bir seminer verdi.

Seminerde organ ve doku bağışının önemi vurgulanarak, bağış süreci ve aşamaları anlatıldı.  Katılımcılar semineri büyük bir ilgiyle takip etti.

FOTO GALERİ