ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Kültür Sanat Sezonu Açıldı

Tarih : 09 Kasım 2020
Ümraniye'de Kültür Sanat Sezonu AçıldıÜmraniye’de yeni kültür sanat sezonu hafta sonunda düzenlenen tiyatro gösterileri ile başladı. Sezon boyunca yapılacak etkinliklerde hijyen ve mesafe kurallarına dikkat edilirken sınırlı kontenjan uygulanacak.

Ümraniye’de yeni kültür sanat sezonu hafta sonunda düzenlenen tiyatro gösterileri ile başladı. Sezon boyunca yapılacak etkinliklerde hijyen ve mesafe kurallarına dikkat edilirken sınırlı kontenjan uygulanacak.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, 2020-2021 Kültür Sanat Sezonu’nun başlaması nedeniyle sezon boyunca sürecek çok sayıda etkinlik hazırladı. Sezon hafta sonunda çocuklara yönelik düzenlenen tiyatro gösterileri ile pandemi tedbirleri eşliğinde başladı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Eğitim Sağlık ve Sosyal Hizmet Merkezi’nde düzenlenen sezonun ilk tiyatro gösterisinde, Kahraman Kedi Bakteriye Karşı oyununu izleyen çocuklar doyasıya eğlendi.

Ümraniyeliler sezonun açılması ile birlikte Kasım ayında Ahmet Anapalı, Coşkun Aral, Prof Dr. Okan Yeşilot gibi önemli isimlerin verdiği konferansların yanında çeşitli sergilere katılma fırsatı yakalayacak. Bu süreçte sahnelenecek çok sayıda tiyatro oyunu ile de çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenme imkanı bulacak.

Ümraniyeliler, İstanbul’un kültür sanat hayatına önemli katkılar sağlayan Ümraniye Belediyesi’nin sezon boyunca gerçekleştireceği etkinlikleri, umraniye.bel.tr internet sitesinden düzenli olarak takip edebilecek. Etkinlikler, twitter, facebook ve youtubeden yayınlanacak. Hijyen ve mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşecek etkinlikler, sınırlı sayıda kontenjanla sürecek.

Etkinlik programları için tıklayınız

FOTO GALERİ