ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Koronavirüsüne Karşı Dezenfekte Çalışmaları Sürüyor

Tarih : 14 Mart 2020
Ümraniye'de Koronavirüsüne Karşı Dezenfekte Çalışmaları SürüyorÜmraniye Belediyesi tarafından koronavirüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında ilçede bulunan ortak kullanım alanları dezenfekte ediliyor. Başta ibadethaneler olmak üzere ortak kullanılan alanlar, ekipler tarafından özel bir solisyonla temizleniyor.

Ümraniye Belediyesi tarafından koronavirüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında ilçede bulunan ortak kullanım alanları dezenfekte ediliyor. Başta ibadethaneler olmak üzere ortak kullanılan alanlar, ekipler tarafından özel bir solisyonla temizleniyor.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsüne karşı tedbirlerini arttıran Ümraniye Belediyesi ekipleri, halkın sağlığını korumak ve virüslere karşı mücadele etmek için dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 10 ekip ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden çok sayıda ekip, başta ibadethaneler olmak üzere ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları yapıyor. Özel bir solisyonla 147 ibadethanede temizlik yapan ekipler, hafta sonları da olmak üzere vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

FOTO GALERİ