ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE'DE KARADENİZ RÜZGÂRI ESTİ

Tarih : 12 Eylül 2021
ÜMRANİYE'DE KARADENİZ RÜZGÂRI ESTİYazfest 2021'in dördüncü gününde Karadeniz müziğinin sevilen ismi Ekin Uzunlar sahne aldı. Binlerce izleyici, Uzunlar'ın şarkılarıyla hoş bir akşam geçirdi.

Bu yıl ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören Yasfest 2021, tüm coşkusuyla sürüyor. Ekin Uzunlar, etkinliklerin dördüncü gününde şarkıları ve kemençesiyle Ümraniye'de adeta Karadeniz rüzgârı estirdi.
Ümraniye Millet Bahçesi’ndeki etkinlik alanında toplanan binlerce müziksever, Uzunlar'ın birbirinden güzel şarkılarına eşlik ederek, unutulmaz bir akşam geçirdi. Ünlü radyo programcısı Afrikalı Ali’nin sunduğu programda DJ Kaan Gökman da bir performans sergiledi.
Başkan İsmet Yıldırım ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da konseri izleyenler arasındaydı. Uzunlar'a plaket veren Başkan Yıldırım kısa bir konuşma yaparak, izleyicilere güzel akşam geçirmeleri temennisinde bulundu.
Yazfest 2021, Demet Akalın ve Hande Yener konseriyle son bulacak.

Ulaşım Hizmeti de Veriliyor
Koronavirüs tedbirleri alınarak gerçekleştirilen Yazfest 2021’e katılmak isteyenlere servis hizmeti de veriliyor. Dileyen vatandaşlar Haldun Alagaş Spor Kompleksi önünden 18.00/18.30/19.00/19.30 saatlerinde kalkan servisleri kullanarak etkinlik alanına ulaşabilirler. Program sonunda da tekrar Haldun Alagaş Spor Kompleksi’ne dönmek isteyen vatandaşlar, 22.00/22.30/23.00/23.30 saatlerinde Ümraniye Millet Bahçesi’nden kalkan servisleri kullanabilirler.

FOTO GALERİ