ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’DE HATİM SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Tarih : 06 Mayıs 2021
ÜMRANİYE'DE HATİM SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen online mukabeleler devam ediyor. Yoğun ilgi gören mukabelelerin hatim duası da yine online olarak gerçekleştirilecek. Katılımcılara kura ile sürpriz hediyeler verilecek.

Koronavirüs sebebiyle bu yıl önlemler alınarak idrak edilen Ramazanda, mukabeleler camilerde gerçekleştirilemiyor. Dileyen vatandaşlar Ümraniye Belediyesi'nin web sitesini ziyaret ederek, hocalar eşliğinde mukabele yapabiliyor. Ramazan ayı boyunca yapılan mukabelelerin hatim duası da toplu bir şekilde online olarak yapılacak. Düzenlenecek olan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası Programı’nda katılımcılara çekilişle; Kur’an-ı Kerim, çocuklar için Kur’an öğrenme seti, 5 adet dizüstü bilgisayar, 5 adet bisiklet, 10 adet tablet, 10 adet cep telefonu, Ümraniye Belediyesi yüzme havuzlarında bulunan spor tesislerine kayıtta %50 indirim ve daha birçok sürpriz hediye verilecek.

 

Vatandaşlar aşağıdaki linki tıklayarak mukabeleye ulaşabilirler:

bit.ly/OnlineMukabele

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası Programı’na katılmak isteyen vatandaşlar ise aşağıdaki linkten müracaat edebilirler:

bit.ly/UmraniyeRamazanHatm 

FOTO GALERİ