ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’DE HATİM SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

Tarih : 12 Nisan 2021
ÜMRANİYE'DE HATİM SEFERBERLİĞİ BAŞLADI Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen online mukabeleler bugün itibariyle başladı. Vatandaşlar, belediyenin kurumsal web sitesi üzerinden mukabeleye katılabilecekler. Mukabelelerin hatim duası ise, yine online olarak Kadir Gecesi’nde gerçekleştirilecek. Katılımcılara kura ile sürpriz hediyeler verilecek.

Koronavirüs sebebiyle bu yıl önlemler alınarak idrak edilecek olan Ramazanda, mukabeleler camilerde gerçekleştirilemeyecek. Ümraniye Belediyesi, alınan tedbirler kapsamında kendi web sitesi üzerinden online olarak mukabele programı düzenlemeye başladı. Dileyen vatandaşlar web sitesini ziyaret ederek, hocalar eşliğinde mukabele yapabilecekler. Online olarak ya da evlerde yapılan mukabelelerin hatim duası da yine Ümraniye Belediyesi tarafından online olarak düzenlenecek programda toplu bir şekilde gerçekleştirilecek. Kadir Gecesi’nde yapılacak olan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası Programı’nda katılımcılara çekilişle sürpriz hediyeler verilecek.  

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenecek olan hatim duası programına vatandaşlar tarafından yoğun bir başvuru gerçekleşti.  Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası Programı’na katılan vatandaşlara; Kur’an-ı Kerim, çocuklar için Kur’an öğrenme seti, 5 adet dizüstü bilgisayar, 5 adet bisiklet, 10 adet tablet, 10 adet cep telefonu, Ümraniye Belediyesi yüzme havuzlarında bulunan spor tesislerine kayıtta %50 indirim ve daha birçok sürpriz hediye verilecek.

Vatandaşlar aşağıdaki linki tıklayarak online mukabeleye ulaşabilirler:

bit.ly/OnlineMukabele

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası Programı’na katılmak isteyen vatandaşlar ise aşağıdaki linkten müracaat edebilirler:

bit.ly/UmraniyeRamazanHatmi

FOTO GALERİ