ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Gündem Sohbetleri Devam Ediyor

Tarih : 12 Kasım 2019
Ümraniye'de Gündem Sohbetleri Devam EdiyorAkademisyen Dr. Ahmet Avcı, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde “Başarılı ve Mutlu Olmaya Var mısın?” adlı bir seminer verdi.

Akademisyen Dr. Ahmet Avcı, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde “Başarılı ve Mutlu Olmaya Var mısın?” adlı bir seminer verdi.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen Gündem Sohbetleri programları tüm hızıyla sürüyor. Akademisyen Dr. Ahmet Avcı bu kapsamda katılımcılara “Başarılı ve Mutlu Olmaya Var mısın?” isimli bir seminer verdi.

Başarıyı daha iyiye ulaşmak için sürekli çaba göstermek olarak tanımlayan Dr. Ahmet Avcı, başarının ulaşılması gereken bir sonuç değil, sürekli gelişen bir çalışma olduğunun altını çizdi. Her güzel şeyin bir bedelinin olduğunu belirten Avcı, başarılı ve mutlu olmanın bedelinin de çalışmak, emek vermek, sabretmek ve mücadeleyi sürdürmek olduğunu söyledi.

Dr. Avcı, ilke ve prensiplere bağlılığın, disiplin ve ciddiyetle çalışmanın, dua ile tevekkülün, başarı ve mutluluğun anahtarı olduğunu dile getirdi.

Seminer katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

FOTO GALERİ