ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Dezenfekte Çalışmaları Sürüyor

Tarih : 08 Nisan 2020
Ümraniye'de Dezenfekte Çalışmaları SürüyorÜmraniye Belediyesi, koronavirüs(Covid-19) salgınına yönelik tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ümraniye’nin sokakları temizlik araçları ile sürekli yıkanırken, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları ise dezenfekte ürünleri ile ilaçlanıyor.

Ümraniye Belediyesi, koronavirüs(Covid-19) salgınına yönelik tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ümraniye’nin sokakları temizlik araçları ile sürekli yıkanırken, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları ise dezenfekte ürünleri ile ilaçlanıyor.

Ümraniye Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadelede önemli bir yere sahip olan dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hem belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hem de Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, aynı anda farklı noktalarda çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalar kapsamında Ümraniye’nin cadde ve sokakları su tankerleri ile yıkanarak temizleniyor. Ayrıca ilçede bulunan ve vatandaşların sıklıkla kullandığı kamu kurum ve kuruluşları ise düzenli olarak dezenfekte ürünleri ile ilaçlanıyor. Şuana kadar ilçede bulunan mahalle muhtarlıkları başta olmak üzere, aile sağlığı merkezleri, 112 Hızır Acil noktaları, eczaneler, kuaförler ve vatandaşların sıklıkla kullandığı bir çok nokta ekipler tarafından dezenfekte edildi. Bu çalışmalar önümüzdeki günlerde de aralıksız sürecek.

FOTO GALERİ