ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Çocuk Tiyatroları Perdelerini Açtı

Tarih : 07 Ekim 2019
Ümraniye'de Çocuk Tiyatroları Perdelerini AçtıÜmraniye’de kültür-sanat sezonunun başlaması ile birlikte çocuk tiyatroları da perdelerini açtı. Çocukların gelişimini desteklemek ve sosyal bireyler olmalarını sağlamak amacıyla sahnelenen tiyatro oyunları daha ilk haftadan yoğun ilgi gördü.

Ümraniye’de kültür-sanat sezonunun başlaması ile birlikte çocuk tiyatroları da perdelerini açtı. Çocukların gelişimini desteklemek ve sosyal bireyler olmalarını sağlamak amacıyla sahnelenen tiyatro oyunları daha ilk haftadan yoğun ilgi gördü.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk tiyatroları yeni kültür sanat sezonunun başlaması ile birlikte perdelerini açtı. Cumartesi ve pazar günü sergilenen üç oyun, çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Mehmet Akif Kültür Merkezinde “Kamptaki Tehlike”, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde “Mutlu Ailem” ve Cemil Meriç Gençlik, Eğitim ve Kültür Merkezinde ise “Ye Kürküm Ye” oyunları izleyici ile buluştu. Büyük bir ilgiyle oyunları takip eden çocuklar keyifli dakikalar geçirdi. Veliler de sahnelenen oyunları izlerken çocuklarına eşlik etti. Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen çocuk tiyatroları yıl boyunca hafta sonları gösterilerini sürdürecek. Oyunlar ilgili kültür merkezlerinde saat 12:00’de çocuklarla buluşacak.  

Ekim ayı boyunca sergilenecek çocuk oyunları ise şöyle:

12 Ekim,  Mehmet Akif Kültür Merkezi, “Sağlık Olsun”

13 Ekim, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, “Neşeli Hayvanlar Müzikali”

13 Ekim, Cemil Meriç Gençlik, Eğitim ve Kültür Merkezi, “Karagöz-Gizemli Ağaç”

19 Ekim, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, “Zaman Tüneli”

19 Ekim, Mehmet Akif Kültür Merkezi, “Karagöz Denizler Altında”

20 Ekim, Cemil Meriç Gençlik, Eğitim ve Kültür Merkezi, “Sevimli Orman Macerası”

26 Ekim, Mehmet Akif Kültür Merkezi, “Kahraman Ağustos Böceği”

27 Ekim, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, “İzci Kampı”

27 Ekim, Cemil Meriç Gençlik, Eğitim ve Kültür Merkezi, “Renkler Şatosu”

FOTO GALERİ