Ümraniye’de Cadde ve Sokaklar Prestij Kazanıyor

Tarih : 29 Kasım 2019
Ümraniye'de Cadde ve Sokaklar Prestij KazanıyorÜmraniye Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla Ümraniye’de cadde ve sokaklar yeni bir görünüme kavuşmaya devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri’ne bağlı ekipler, Ümraniye’deki tüm cadde ve sokakların düzenlenmesi ile alakalı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Prestij cadde uygulamaları çerçevesinde hayata geçirilen projeleri kısa sürede tamamlayan ekipler, böylelikle  71 cadde ve 64 sokağı yenilemiş olacak.

Ümraniye Belediyesi, uyguladığı projelerle ilçedeki cadde ve sokakları yenileyip güzelleştirerek prestij cadde hâline getiriyor. Sınır elemanları, engelli rampaları, park cepler, yaya yolları ve süslemelerle ilçedeki cadde ve sokakları araç ile yayalar için daha kullanışlı hâle getirerek onlara prestij cadde ve sokak hüviyeti kazandırıyor. Ümraniye’yi çekim merkezine dönüştürmeyi hedefleyen projeler, önümüzdeki süreçte de devam edecek.