Ümraniye’de Anneler Günü Programı Düzenlendi

Tarih : 13 Mayıs 2019
Ümraniye'de Anneler Günü Programı DüzenlendiÜmraniye Kaymakamlığı tarafından Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen Anneler Günü Programı ve ‘Annem İçin Çiziyorum’ Resim Yarışması Ödül Töreni gerçekleşti.

Programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen ve Ümraniye Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Olkan Uzman katıldı.Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen kısa birer konuşma gerçekleştirerek anneliğin kutsallığından bahsederek anne ve anne adaylarının anneler gününü kutladı.

‘Annem İçin Çiziyorum’ Yarışması Ödül Töreni ile son bulan programın ardından misafirler resim sergisini gezdi.