ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de 23 Nisan Coşkusu

Tarih : 24 Nisan 2020
Ümraniye'de 23 Nisan CoşkusuUlusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan Ümraniyeliler, 23 Nisan coşkusuna balkonlarından ortak oldu. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, saat 21.00’de vatandaşlarla birlikte Dilber Sokak’ta İstiklal Marşı söyledi.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan Ümraniyeliler, 23 Nisan coşkusuna balkonlarından ortak oldu. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, saat 21.00’de vatandaşlarla birlikte Dilber Sokak’ta İstiklal Marşı söyledi.

 Bu yıl koronavirüs(Covid-19) salgını nedeniyle evlerden kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ümraniye’de de büyük bir coşku ile kutlandı. Ümraniyeliler tüm Türkiye’de olduğu gibi akşam saat 21.00 sıralarında elllerinde Türk bayrakları ile balkonlara çıktı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, bazı kamu görevlileri ve Ümraniye Belediyesi Meclis Üyeleri de Yamanevler Mahallesi Dilber Sokak’ta bir araya gelerek vatandaşların 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Sosyal mesafe bırakılarak sokakta bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım ve Ümraniye Kaymakamı Dervişoğlu, saatler 21.00’ı gösterdiğinde vatandaşlarla birlikte İstiklal Marşı söyledi. Programın ardından balkonlardaki vatandaşları selamlayan Başkan İsmet Yıldırım, ‘Evde Kalın’ çağrısında bulundu.

FOTO GALERİ